070 Den Haag Vrije tijd - Het is weer koud en vroeg donker, dé tijd van het jaar dat mensen het binnen vaak wat gezelliger willen maken. Een nieuwe kleur op de muur, wat nieuwe woonaccessoires of misschien zelfs een nieuwe bank. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, helemaal met deze leuke woonwinkels in Den Haag!

Edwin Pelser

Ben je op zoek naar mooie design meubelen? Dan ben je bij deze woonwinkel Den Haag aan het juiste adres. Edwin Pelser verkoopt veel Dutch design en strakke, moderne meubels.

Adres: Piet Heinstraat 123-125

Kikke Spulle

Wanneer je graag wat meer kleur in huis wilt, dan moet je zeker een kijkje nemen bij Kikke Spulle. Ze verkopen hier ontzettend veel mooie, kleurrijke meubels en woonaccessoires.

Adres: Westeinde 60A en Frederik Hendriklaan 198

Lasas en Loekof

Houd je van een beetje avantgardistisch, ga dan zeker langs bij Lasas en Loekov. In deze woonwinkel kijk je je ogen uit. Saskia en Loek, de eigenaren, hebben in de winkel verschillende interieurstijlen bij elkaar gebracht en zo veel verrassende en mooie combinaties gecreëerd. En mocht je nu niet op zoek zijn naar iets nieuws, dan is dit zeker een winkel waar je inspiratie op kunt doen.

Adres: Grote Marktstraat 16A

De Tafelaar

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Dan zit je goed bij de Tafelaar. En niet alleen voor tafels, ze verkopen er ook veel andere meubels zoals kasten en banken. Én mooie kunst voor aan de muur.

Adres: Korte Poten 7B

Il Regalo

Een prachtige woonwinkel waar je zeker deze tijd van het jaar even een kijkje moet nemen, want Il Regalo staat bekend om zijn prachtige kerstafdeling ieder jaar. Maar je kunt er het hele jaar door mooie meubels en woonaccessoires kopen.

Adres: Heulstraat 11

Bolia

Ben je meer van Scandinavisch design? Dan ben je bij Bolia aan het juiste adres. Hier verkopen ze allerlei meubels en woonaccessoires in Scandinavische stijl.

Adres: Noordeinde 85

Elephant & Castle

Wanneer je fan bent van antiek, dan kijk je bij Elephant & Castle je ogen uit. In deze winkel verkopen ze prachtige, oude antieke meubelen en woonaccessoires.

Adres: Mauritskade 91

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie