070 Den Haag Sport & Goede Doelen - Het is op dit moment nog onzeker of fietsevenementen door kunnen gaan in 2021, maar zelf fietsen kan natuurlijk wel. Tijdens de tweede editie van SoloRide geef jij de kilometers die jij fietst betekenis door niet alleen voor je eigen gezondheid en plezier te fietsen, maar voor het goede doel van jouw keuze.

Stel jezelf een doel
Aan het begin van het nieuwe jaar stellen we onszelf vaak een persoonlijk fietsdoel. Een doel waar we naartoe kunnen trainen gedurende het jaar. Vaak gaat dit samen met een deelname aan een evenement of een geplande beklimming in de Alpen. Helaas zijn deze doelen voorlopig nog lastig te realiseren. 

Met SoloRide krijg je dé motivatie om jouw fietsdoel in 2021 te bereiken. Je fietst namelijk zoveel mogelijk kilometers voor jezelf, maar ook voor het goede doel van jouw keuze. En krijg jij van ons een extra duwtje in de rug. 


Een eenvoudig concept

Het concept van SoloRide is simpel. Je fietst zo vaak en ver als je zelf wil. Op welke fiets je maar wil. De routes, die bepaal je helemaal zelf. Je fietsrit deel je na afloop via jouw actiepagina om anderen te inspireren en motiveren om ook mee te fietsen of te doneren. 


Meer informatie
Wil je meefietsen? Schrijf jezelf in via www.soloride.nl en geef jouw kilometers extra betekenis! 


SoloRide 2020

Tijdens de eerste editie van SoloRide fietsten de deelnemers in totaal 238.370 kilometer en haalde daarmee ruim 16.500 euro op voor de ErasmusMC Foundation ten behoeve van het plasma onderzoek tegen corona van Dr. Bart Rijnders.

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

18 mei 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie