070 Rijswijk Sport - Roos Bertsch (2 jaar) en Ismael El Kaddouri (2 jaar) uit Rijswijk zijn de eerste Zuid-Hollandse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden.

Gisteren werden de peuters verrast met een nieuwe loopfiets, waarmee zij de eerste stappen kunnen zetten om te leren fietsen. Ook krijgen ze persoonlijke fietstips en mogen ze meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup, die later dit jaar of in 2021 plaats zal vinden.

Roos Bertsch (2 jaar, foto) en Ismael El Kaddouri (2 jaar) uit Rijswijk zijn de eerste Zuid-Hollandse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden.
“Ismael is de oudste van een tweeling en samen met zijn zusje Nora leent hij af en toe met veel plezier de loopfietsjes van de bovenburen van opa en oma", aldus Hakima Mouaddab, de moeder van Ismael. "Ik heb al een oud roze loopfietsje voor Nora, maar ik gun het Ismael ook zo om zijn eigen stoere loopfiets te hebben. Nu hij ambassadeur van Strider Bikes wordt, dan dit superschattige duo straks samen de eerste stappen zetten om te leren fietsen!”

Ook de moeder van Roos, Bettina Bertsch is enthousiast: “We vinden het superleuk dat Roos is uitgekozen als Strider-ambassadeur. Ze houdt enorm van buitenspelen en zal het ongetwijfeld heerlijk vinden om straks rond te kunnen fietsen op haar eigen loopfiets.”

Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni vorig jaar het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat deze maanden op zoek naar Strider-ambassadeurs tussen 1,5 en 4 jaar die willen leren fietsen. De terugkerende maandelijkse zoektocht heeft al plaatsgevonden in de provincies Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zeeland en Noord-Holland. In maart gaven tientallen ouders uit Zuid-Holland hun kinderen op voor het ambassadeursprogramma, waarbij de twee winnaars een gratis loopfiets en persoonlijke fietstips krijgen. Bovendien mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die dit jaar wordt gehouden.

Over Strider Sports International, Inc.
Strider creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Met de schommelfiets voor baby’s, gepatenteerde balance bikes (loopfietsen) voor peuters en kleuters en speciale fietsen voor kinderen met een beperking, heeft Strider Bikes een revolutionaire manier ontwikkeld om te leren fietsen. Uitgangspunt is het verkrijgen van (vertrouwen in) de eigen balans, waardoor kinderen al op jongere leeftijd met plezier leren fietsen. Strider Bikes, opgericht in 2007 door entrepreneur en fietsende vader Ryan McFarland, heeft wereldwijd al meer dan 2 miljoen fietsen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Voor meer informatie www.strider-bikes.nl. 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

17 januari 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie