Haarvisie biedt videohulp bij haarproblemen…
070 Rijswijk Lifestyle en Gezondheid - Zolang kappers gesloten zijn biedt de Zuid-Hollandse kapsalon Haarvisie (Rijswijk) biedt vanaf vandaag videohulp op afstand bij haarproblemen. Dit doen zij met een uitgebreid video-aanbod met tips, trics en adviezen voor het haar.

Wegens de corona-maatregelen zijn kapsalons dicht en kunnen mensen niet naar de kapper. Om het haar -in de tussentijd- toch goed te verzorgen en in model te krijgen, voor bijvoorbeeld videocalls met collega’s, zijn de stylisten van salon Haarvisie op dit moment druk met het opnemen van vlogs. Die ervoor zorgen dat men er tijdens videocalls toch verzorgd uitziet.

Bad hair days achter de webcam
Mensen werken veel thuis en zien hun collega’s nu vaak dagelijks via videobel-apps. ‘’Maar ook hier wil je een beetje goed voor de dag komen’’, stelt Jamal, eigenaar van Haarvisie. ‘’Doordat mensen nu niet naar de kapper kunnen, ontstaan er al snel irritaties over het eigen haar, de bekende ‘bad hair day’, maar ook vanuit praktisch oogpunt is het voor sommigen moeilijk, bijvoorbeeld voor vrouwen met extensions die er echt uit moeten. Veel van onze klanten bellen ons op met vragen over hoe ze thuis zelf aan de slag kunnen met het haar, zonder doe-het-zelf pakketjes van de drogist. En op die vragen geven wij graag gehoor!’’.

Haarvisie Thuis
Op de website van Haarvisie is een aparte pagina opgezet, ‘Haarvisie Thuis’, waar een verzameling van video’s is geplaatst; voor zowel vrouwen als mannen. Ook op het eigen Youtube-kanaal is een aparte playlist aangemaakt voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het verzorgen en stylen van hun haar tijdens Corona. Hier geven de stylisten van Haarvisie praktische en creatieve tips en adviezen. Voor mensen in ‘haarnood’ heeft Haarvisie een persoonlijker oplossing; videoconsulten, waarbij mensen toch persoonlijk geadviseerd kunnen worden over hun haar.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

16 januari 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie