070 Den Haag Duurzaamheid - Haagse Oogst is een podium waar alle stedelijke oogst in de breedste zin van het woord aan Den Haag wordt getoond: verse oogst, live muziek, storytelling, kinderactiviteiten, picknick, compostbakkers, zonneboilers, kookkunsten, workshops, moestuinen en nog veel meer...

Het feest is opgezet door LUSTHOF.xl een bewonersinitiatief om mensen in de stad met elkaar te verbinden. Het  evenement duurt van 13:30 tot 17:00 en is gratis toegankelijk voor iedereen die zijn duurzame ‘oogst’ deelt met de rest van de stad. Iedereen is welkom als hij een bijdrage levert. Groente snijden, afwassen etc., er is veel te doen...

Zondag 30 oktober, 13:30 - 17:00, Huijgenspark, Den Haag – GRATIS

Bewaar vanaf nu jouw oogst!
Tijdens Haagse Oogst #3 kan je jouw duurzame ‘oogst’ delen met de rest van de stad. Bijvoorbeeld de 20 kilo appels waar je in je eentje niet doorheen komt. Je pompoenen of aardappels... Bewaar je oogst vanaf nu zodat je kunt bijdragen aan de maaltijd?! 

Duurzaamheid
Het is niet alleen een eetfeest, Haagse Oogst #3 is ook hét doorlopend spreekuur over de meest uiteenlopende onderwerpen op duurzaam gebied. Over energie-coöperaties, compostbakkers, zonneboilers, energypartys, moestuinen, groene speelpleinen etc. 

Vrijwilligers
Mensen die zich vrijwillig inzetten voor een gezonde, sportieve, betrokken, zorgzame stad worden natuurlijk hierbij uitgenodigd als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad.
Kom gezellig langs en doe mee?

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

24 oktober 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Coolblue

One.com

Advertentie