Met Baps langs de mooiste Haagse winteretalages
Volg de TINK route en maak 5x kans op € 50,- shopgeld070 Den Haag – Na een geslaagde ShoppingNight in juni, werkt winkelplatform Baps ook nu weer samen met de Stichting Marketing Haagse binnenstad om winkelstad Den Haag te promoten. Dit keer staat TINK The Hague in de spotlights.

Van 12 t/m 26 december is het tijd voor TINK Amazing Shop Windows. Sprookjesachtige taferelen en verrassende kunstwerken achter glas toveren de Haagse binnenstad om tot één groot winkelwinterwonderland. Een paradijs waar je je ogen uitkijkt, nog vóór je de winkels ingaat. 

 

Wie heeft de mooiste etalage? Dat bepaal jij. Bezoekers kunnen stemmen op de mooiste etalage. De winnaar wordt 19 december bekendgemaakt. Wil je zeker weten dat je alle winteretalages ziet, volg dan de TINK routes in de app van Baps

Bovendien geeft Baps zaterdag 14 december tussen 12:00 – 17:00 uur 5 keer € 50,- shopgeld weg!
Dat betekent ieder uur kans op een extraatje voor je Kerstinkopen.

Hoe werkt het?

1) Zorg dat je de (gratis) Baps-app op je telefoon hebt staan (iPhone of Android);
2) houd je mobiel 14 december in de gaten voor de berichtjes van Baps, die je vertellen waar je dat uur moet zijn;
3) de eerste 20 mensen die zich op de juiste locatie bij de meisjes van Baps melden, krijgen een cadeautje en 1 van die 20 wint ook € 50,- shopgeld!


Kortom, of je gewoon lekker wilt shoppen of wilt genieten van al het moois dat TINK The Hague te bieden heeft, Baps vertelt, waar jij moet zijn.


Over Baps:

Baps staat voor Brand and product search en is een gratis winkelplatform waar consumenten via de site www.baps.nu en via een app (iPhone of Android) makkelijk kunnen zoeken op merken, stijlen en productgroepen. De app laat bovendien zien welke winkel het dichtst in de buurt is van de huidige locatie en geeft de route er naar toe. Baps is ontwikkeld in samenwerking met branchevereniging INRetail (vroeger CBW-Mitex). 

In het Baps-bestand is op dit moment uitgebreide informatie te vinden van ruim 10.000 mode-, woon- en sportwinkels. Verder zijn van nog eens 20.500 winkels uit dezelfde branches de adresgegevens beschikbaar. Via Baps vind je dus in totaal meer dan 30.000 winkels door het hele land. Dat aantal blijft groeien nu ook onder meer beauty-, elektronica-, en delicatessen-zaken zich kunnen aanmelden. Wat je ook zoekt, Baps vertelt waar jij moet zijn!

Meer weten of je laten registreren? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 oktober 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Coolblue

One.com

Advertentie