070 Den Haag Economie & Duurzaamheid - Hoera, we mogen weer met 100 mensen bij elkaar komen. Oké, nú nog niet maar wel vanaf 1 juli, de dag waarop dit vanuit de Rijksoverheid weer is toegestaan,

uiteraard wel met inachtneming van  anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Hoe dat gaat? Geen idee, moeilijk voor te stellen, maar toch…..

 

Op woensdag 1 juli 2020 organiseert consortium van Haagse eventprofessionals dat al jaren samenwerkt in de evenementenbranche het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown: ‘Live again’, in de Fokker Terminal Den Haag!

 

Middels ‘Life again’ laat het belangeloos opererende consortium zien wat er wèl kan en steekt op deze manier alle vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem.

Organisatie Live Again
‘Live again’ is een online live congres, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel wordt op- en afgeschaald naar de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het Haagse consortium bestaat uit evenementenlocatie de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ, congres & eventcateraar Mood4Food en organisatie- en PR-bureau Smith Communicatie. Het initiatief wordt o.a. ondersteund door Eventbranche.nl. 

 

Tom Verhaar meldt namens het Haagse consortium: “We willen met dit initiatief een positief signaal geven en iedereen laten zien hoe belangrijk het is voor zowel de sector als voor de economie, om weer live bij elkaar te komen bij eventlocaties. Wij doen dat in Den Haag, waar de beslissingen worden genomen en wel op de eerste dag dat het kan, namelijk 1 juli 2020”. Het consortium vindt het van essentieel belang dat ‘BV Nederland’ elkaar weer gezond en veilig ontmoet en met elkaar weer zaken kan doen. Een ideale mogelijkheid natuurlijk om de evenementensector weer nieuw leven in te blazen.
Het ochtendprogramma is bedoeld voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents. Het middagprogramma is speciaal bestemd voor de evenementenbranche.

 


Hybride evenement
‘LIVE AGAIN’! is een gratis en hybride congres, dat tevens online wordt uitgezonden en waarbij de sprekers na afloop van hun livebijdrage aanschuiven in de speciale webcast studio. Indien er op 1 juli meer mensen aanwezig mogen zijn, dan kan het aantal fysiek aanwezige congresbezoekers opgeschaald worden. Mochten de richtlijnen worden teruggeschroefd naar een maximum van bijvoorbeeld 50 personen, dan kunnen de overige deelnemers het congres online volgen. Het eerste livecongres van Nederland op 1 juli 2020 gaat dus sowieso door. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden via www.liveagain.nl en horen spoedig of ze tot de aanwezige live bezoekers behoren. 

 

Initiatiefnemers

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

16 januari 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Coolblue

One.com

Advertentie