070 Den Haag Duurzaamheid - Woensdag 27 maart zal het konijnen en knaagdiercentrum het Knaaghof het officiële Keurmerk Opvang gezelschapsdieren uitgereikt krijgen. Dit Keurmerk wordt verleend door de onafhankelijke organisatie Kiwa Verin en bestaat uit een digitaal assessment en een audit op locatie waarin de professionaliteit van de betreffende opvang wordt getoetst. Wij nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn.

Glansrijk geslaagd

Het team van het Knaaghof heeft het bijzonder goed gedaan op het gebied van inrichting en gebruik van huisvesting in de opvang waar het welzijn van de dieren niet meer dan nodig wordt beperkt. We kijken vooral goed naar de natuurlijke behoefte van elk individueel dier. Het harde werken werd beloond met een glansrijk behaald beoordelingsrapport als resultaat, waar we trots op zijn. Dagelijks werken we eraan om het stress niveau van de dieren in de opvang te verlagen. Kernwoorden die naadloos aansluiten bij deze werkwijze zijn welzijn, kennis en zorg.


Feestelijke onthulling 

De overhandiging van het officiële certificaat zal in het bijzijn van wethouder Richard de Mos, de beheerder, de medewerkers en de Intake & Coördinatie manager van de Dierenbescherming worden gedaan. Wilt u met ons dit feestelijke moment bijwonen?

 

Wanneer: woensdag 27 maart

Waar: Huis te Landelaan 2, Rijswijk

Tijdstip: 17.15 – 17.45 uur 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

25 mei 2020

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Coolblue

One.com

Advertentie