Buren N.V. de nieuwe naam voor Buren van Velzen Guelen.

Advocaten, notarissen en belastingadviseurs investeren bewust in duidelijke profilering met korte naam.

070 Den Haag - Buren van Velzen Guelen N.V. wijzigt haar naam per vandaag, 18 april 2013, in Buren N.V.. Met de naamswijziging wil het kantoor zich zowel nationaal als internationaal duidelijker positioneren als juridisch adviseur op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed, belastingadvies, corporate transacties en geschillenbeslechting voor ondernemers.

“Veel van onze relaties korten de naam Buren van Velzen Guelen af tot Buren, en ook intern is dit steeds meer gebruik geworden. Daarmee is de afkorting van de naam tot Buren voor ons een logische stap” , aldus Steven van der Waal, partner en notaris bij Buren.

“Daarnaast vinden we de naam Buren makkelijker uit te spreken voor vooral onze internationale cliënten. Buren heeft immers naast haar nationale praktijk een grote internationale praktijk met diverse buitenland desks met native speaking juridisch adviseurs op alle desks (China Desk, Japan Desk, Russia/ CIS Desk en een Latin America Desk). Verder verandert er niets aan ons kantoor en onze dienstverlening. Deze blijft zoals onze cliënten van ons gewend zijn”.

Ook het webadres of url is aangepast, dat wordt www.burenlegal.com.

Over Buren N.V.

Buren is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Bij Buren werken meer dan 100 medewerkers waaronder circa 55 advocaten, (kandidaat) notarissen, belastingadviseurs. Het team van professionals adviseert aansprekende nationaal én internationaal opererende ondernemingen op juridisch, notarieel en fiscaal gebied. Het heeft een focus op arbeidsrecht, vastgoed, corporate transacties en geschillenbeslechting. Het kantoor behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland en heeft een omvangrijk netwerk van nationale en internationale relaties en werkt intensief samen met grote internationale law firms. (www.burenlegal.com)

 

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 oktober 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Coolblue

One.com

Advertentie