070 Den Haag Cultuur & Uitgaan - Zin om er eens lekker op uit te gaan met de fiets en je daarna in de watten te laten leggen? Daarvoor ben je tijdens Hemelvaart en Pinksteren bij Central Park Voorburg aan het juiste adres. Met het Vreugd en Rust Fiets Arrangement verzeker je jezelf van een heerlijk weekend weg.

Verken het verrassende Voorburg per (elektrische) fiets en ontspan vervolgens in het stijlvolle boetiekhotel, dat zich in een historisch rijksmonument bevindt en wordt omringd door niets anders dan groen, rust en ruimte. Het fietsarrangement is inclusief drie amuses en een viergangen deluxe menu, waarna je afsluit met huisgemaakte friandises. De volgende ochtend geniet je van een geheel verzorgd champagneontbijt. 

Compleet verzorgd arrangement
Het arrangement vanaf €219,50 per persoon (excl. dranken) geldt op Hemelvaartsdag en vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei. Ook op Pinksteren vanaf vrijdag 21, zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 mei kun je bij het boetiekhotel terecht voor het geheel verzorgde arrangement. Heb je zin in een actieve fietstocht of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Je kunt kiezen uit een normale of elektrische fiets die Central Park aanbiedt in samenwerking met Zindels.

Verken verrassend Voorburg
De fietsroute is zo’n 12,5 kilometer lang en voert langs 33 historische beelden. De beeldenroute start bij Museum Swaensteyn/VVV in het Huygenskwartier en bestrijkt het gebied tussen de Vliet en de Julianabaan in het zuiden en noorden. De west- en oostgrens worden bepaald door de Fonteynenburghlaan/Agora en Damsigt. De route gaat langs aantrekkelijke wegen en paden zodat je onderweg kan genieten van al het moois dat Voorburg te bieden heeft. Langs de route vind je verschillende horecagelegenheden om even bij te tanken met een welverdiend hapje of drankje.

Over Central Park Voorburg
Central Park Voorburg is gevestigd in het rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt. Het boetiekhotel is gelegen in een oase van rust in de groene omgeving van Voorburg (nabij Den Haag). In het stijlvolle en moderne interieur voeren natuurlijke materialen als marmer, eikenhout, leer en bamboehout de boventoon. Kleuraccenten als taupe, groen en blauw creëren een serene sfeer. Het boetiekhotel en gelijknamige restaurant bieden kwaliteit van de bovenste plank. Mede-eigenaar en directeur van Central Park Joey de Kruijf is niet voor niets in 2019 bekroond tot meestergastheer. "Gastronomie is mijn leven, mijn ziel en mijn zaligheid’, aldus De Kruijf.

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

18 juni 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie