070 Den Haag Kunst & Cultuur - Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie voor hedendaagse kunst opgericht in 1847. Pulchri Studio ('Pulchri' is Latijn voor 'Uit liefde/ijver voor het schone') is een vereniging, die bijna 500 kunstenaarsleden en evenveel kunstlievende leden kent.

Sinds 1898 is Pulchri Studio gevestigd in het monumentale pand aan het Lange Voorhout 15, midden in het centrum van Den Haag. In de prachtige zalen, met een oppervlakte van ruim 750 m2, zijn jaarlijks meer dan 60 exposities te zien en is de kunst te koop. Wees welkom en kom geregeld eens een kijkje nemen want er is elke vier weken weer iets anders te zien!

Van dichtblijvende deuren, tot privébezoeken op afspraak. Maar goed nieuws! De deuren van Pulchri Studio openen weer, vanaf 28 april hoeft u niet meer vooraf te reserveren voor een bezoek aan de tentoonstellingen. Tevens zal het terras in onze weelderige binnentuin haar deuren weer openen zodat u weer kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch in het zonnetje. Wees welkom allemaal!

En om het helemaal feestelijk te maken worden er op 1 mei 2021 weer drie nieuwe tentoonstellingen geopend bij Pulchri Studio. Solo-exposities van Jozef van der Horst, Cécille Hessels & een groepsexpositie van De Figuratieven 2021. Via de knop hieronder kunt u een pers kit downloaden. 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

18 juni 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie