070 Den Haag Kunst & Cultuur - Als muziekliefhebber voel je je helemaal thuis in Den Haag. De stad gold in de late jaren vijftig en de jaren zestig van de vorige eeuw als de grootste rockstad van Nederland. Golden Earring, The Crazy Rockers, Anouk, Kane….moet ik doorgaan? Toch is het gek dat veel Hagenezen NIETS weten over het nieuwe internetstation Arrow Bluesbox in Den Haag.

Vlakbij station Voorburg tussen de kantoren ligt Pako Media: welkom bij Arrow!

Arrow Classic Rock
Een paarse bank, posters vol rockhelden en gitaren door de speakers. Arrow Classic Rock oprichter Ad Ossendrijver is geen eigenaar meer van het landelijke radiostation Arrow Classic Rock maar nog steeds actief met de naam Arrow. ,,We zijn gestart met Arrowbluesrock via diverse lokale DAB+-netten in de Randstad en Eindhoven.” Dit betekent onder meer op het netwerk voor Haarlemmermeer/Ouder-Amstel en Amstelveen, Leiden/Wassenaar, Delft/Vlaardingen, Zoetermeer/Capelle a/d IJssel en Eindhoven.

,,Iedereen kan live luisteren naar de beste blues én rockmuziek op arrowbluesrock.nl. We hebben de hele dag blues en rockmuziek en 's avonds drie specials. Zo beginnen we de week met High Voltage, Symfo Mania en Bluesbox.” Heb je een special gemist? Geen probleem. Deze kun je namelijk gewoon terugluisteren via een podcast. Ideaal. De redactie van Arrow zoekt nog wel meer steun van 070. ,,Ik hoop dat de Den Haag de muziekstad blijft en dat alle Hagenezen de facebookpagina willen volgen/liken: facebook.com/arrowbluesbox.”

Nena Vlas

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

18 mei 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie