070DenHaag Cultuur - Oh Oh Den Haag, de Swan Market komt er weer aan! We strijken weer neer in hartje Den Haag, op Het Plein. Op steenworp afstand van centraal station. Dit authentieke stukje stad bruist van de gezelligheid en op zondag 15 september is het onze Swanlocatie! Wij hebben er zin in!

Vanaf zondagochtend 11:00 uur gaan we van start en kan het swannen beginnen! Ben je ook zo’n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest unieke interieur items of draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal? Je vindt je het er allemaal.
 
Op Swan. vinden we het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen we graag meerdere zintuigen! Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl de muzikanten jou ondertussen vermaken met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?!

Met zo’n 70 standhouders creëren we ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Het Plein biedt voldoende ruimte voor een intiem dagje swannen in Den Haag.
 
Praktische informatie:
Event: Swan. Den Haag.
Datum: 15 - 09 – 201.9
Tijd: 11:00 – 17:0.0
Locatie: Het Plein.
Entree: gratis entree.
Parkeren: Onder Het Plein zit een parkeergarage die 24/7 uur open is.
OV: Aan te lopen vanaf station Den Haag Centraal.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

13 juli 2020

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie